Mainos
Mainos

Setelin Santala haluaisi Reinin takaisin STTK:hon

Erityisteknisten liiton Setelin puheenjohtaja Heikki Santala kutsuisi entisen valtakunnansovittelijan Jorma Reinin takaisin STTK:n johtoon, mikäli nykyinen puheenjohtaja Esa Swanljung ei saa riittävää kannatusta.

Santalan mukaansa STTK:ssa on menossa "toivoton vehkeily" Swanljungin kaatamiseksi. Santala muistuttaa, että Seteli pyysi keväällä Swanljungia jatkamaan puheenjohtajana ja kannattaa häntä edelleenkin.

- Mikäli Swanljungin valinnan taakse ei ilmoittaudu nopeasti täysin selvä enemmistö, niin Jorma Reini on kutsuttava takaisin, Santala sanoi tänään.

Santalan mukaan Jorma Reinin tiedot, taidot, kokemus ja karisma ovat ylivertaiset. Reini johti STTK:ta ennen siirtymistään valtakunnansovittelijaksi vuonna 1990.

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:hon kuuluva Seteli edustaa mm. palomiehiä, luotseja sekä atk- ja tietoliikennealan työntekijöitä. Liitolla on noin 5000 jäsentä. STTK valitsee puheenjohtajan seuraavaksi nelivuotiskaudeksi lokakuun lopulla.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme