Mainos
Mainos

Seurakuntavaaliehdokas Mr. Gay Finland: Mekin olemme Jumalan aikaansaannosta

Ylen homoillasta alkaneen kohun uskotaan nostavan seurakuntavaalien äänestysintoa.

Vaikka kirkosta eroaminen johtaa ikäviin taloudellisiin seurauksiin, vaaleissa ehdolla oleva Mr. Gay Finland Kenneth Liukkonen uskoo kohun olevan kirkolle hyväksi.

- Tämä vellova keskustelu saa ihmiset todellakin liikkeelle vaaliuurnille. Nyt ensimmäistä kertaa myös 16-vuotiaat saavat äänestää eli kyllä tämä näkyy. Ja kirkko hyötyy tästä keskustelusta siinä mielessä, että saadaan vilkas seurakuntavaali aikaiseksi, Liukkonen uskoo.

TV2:n homoiltaan itsekin osallistunut Liukkonen kertoo olevansa pahoillaan siitä, että yhteistä ihmisyyttä ei ole vieläkään löydetty homoseksuaalien ja heidän vastustajiensa välillä.

- Dialogi on yhä kateissa. Toivon, että ihmiset löytäisivät yhteisen sävelen ja että keskustelu nousisi raamatun yläpuolelle. Itse painotan tekstin sijaan Jumalan tekoja: me homoseksuaalit olemme Jumalan aikaansaannosta myös, Mr. Gay Finland painottaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme