Mainos
Mainos

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys ennätysvilkasta

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on käynnistynyt vilkkaasti.

Monissa suurissa kaupungeissa ennakkoäänestäjien määrä oli reippaasti suurempi kuin edellisvaalien ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä.

Esimerkiksi Helsingissä ennakkoon kävi eilen äänestämässä 2 700 henkilöä. Määrä on lähes kaksi kertaa enemmän kuin neljä vuotta sitten. Monet kertoivat äänestävänsä seurakuntavaaleissa ensimmäistä kertaa.

Turussa äänestämässä kävi yli 2 000 seurakuntalaista mukaan lukien ruotsalaisen seurakunnan äänestäneet. Vertailuluku neljän vuoden takaa on yli 500 äänestäjää vähemmän.

Ennakkoon voi äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa ympäri Suomen kotiseurakunnasta riippumatta.

Eilen alkanut ennakkoäänestys jatkuu perjantai-iltaan saakka.

Äänestäjän pitää todistaa henkilöllisyytensä ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos äänestäjä on 16-17-vuotias, voi hän todistaa henkilöllisyytensä myös kuvallisella opiskelijakortilla tai mopokortilla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot