Mainos
Mainos

Shakkikerhon vetäjä ja aktiivi somelainen valittiin Vuoden luokanopettajaksi

Luokanopettajaliitto on valinnut vuoden luokanopettajaksi vantaalaisen Kai-Ari Lundellin. Liitto kuvailee Lundellia monipuoliseksi peruskoulumieheksi, joka on opettanut jokaisella luokka-asteella ja kehittänyt koulunsa tietotekniikan opetusta.

Lundell on koulukerhoaatteen kannattaja ja pitää itse muun muassa shakkikerhoa. Hän toimii puheenjohtajana Pähkinärinteen alueen yhteistyöryhmässä, joka keskittyy alueen lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn.

Lundell on työskennellyt luokanopettajana Vantaalla 33 vuotta, joista viimeiset 14 vuotta hän on opettanut Pähkinärinteen koulussa. Luokanopettajaksi hän valmistui Jyväskylästä vuonna 1980.

Lundell on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hän on pitänyt vuosia omaa blogia, jossa käsitellään rohkeasti tärkeitä ja ajankohtaisia koulua ja koulutuspolitiikkaa käsitteleviä asioita.

Luokanopettajaliiton hallitus valitsi vuoden luokanopettajan nyt 15. kerran.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot