Mainos
Mainos

Siian paistaminen laukaisi palohälytyksen kauppakeskuksessa

Ruuankäryn aiheuttama palohälytys ajoi tänään puolenpäivän aikaan monet kauppakeskus Sellon asiakkaista ulos räntäsateeseen Espoossa.

Pelastuslaitos lähtee aina tietyllä vahvuudella selvittämään automaattihälytystä. Tällä kertaa päivystävä palomestari sai matkalla Selloon tiedon, että kyseessä ei ollut tulipalo, joten hän lähetti paikalle vain yhden yksikön.

Yhdessä kauppakeskuksen ravintolassa oli valmistettu siikaa. Samaan aikaan siian paiston kanssa vaihdettiin ilmanvaihtolaitteistoa, joten käry levisi tavallista pidemmälle aiheuttaen hälytyksen.

Automaattihälytys puolestaan sai aikaan kuulutuksen, jossa kerrottiin palohälyttimen laukeamisesta ja että syytä selvitetään. Tämä ei vielä vaadi poistumaan kauppakeskuksesta. Jos kiinteistössä on todella palo, tulee uusi hälytys, joka kertoo, että kauppakeskuksesta on poistuttava. Tätä hälytystä Sellossa ei tullut.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme