Mainos
Mainos

"Siihen laituriin ei pitäisi ajaa ollenkaan": Vesibussi törmäsi laituriin koululaiset kyydissään – ikkunalasit putosivat lasten päälle

Koululaisia kuljettanut vesibussi törmäsi tiistaina aamupäivällä laituriin Lonnan saarella Helsingin edustalla.

Saarelle kulkevan yhteysveneen kyydissä oli tapahtumahetkellä koululaisia.

– Tuuli puhalsi juuri silloin lounaasta kovempaa ja vesi oli niin matalalla, että vene osui laituriin. On siinä tapahtunut varmasti pieni ohjausvirhekin, JT-Line Oy:n toimitusjohtaja Juha Tiilikainen sanoo.

Asiasta ensimmäisenä kertoneen Ilta-Sanomien mukaan vesibussin kyydissä oli haminalaisen alakoulun lapsia, jotka olivat luokkaretkellä.

Muutama veneen ikkunoista meni rikki, kun vene osui laituriin. Lasit putosivat osittain koululaisten päälle. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa vakavasti.

– Kenellekään ei sattunut mitenkään pahasti. Laastaria on jollekin laitettu haavan päälle, Tiilikainen kertoo.

Tiilikainen moittii Lonnan laituria.

– Se on huono laituri eikä siihen pitäisi ajaa ollenkaan. Matalalla vedellä se on erityisen hankala. Se pitäisi korjata. Niin kauan kun laituria ei korjata, näitä sattuu lisää, hän sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme