Mainos
Mainos

Siimes: EU-säännöt koskevat kaikkia

Vasemmistoliiton puheenjohtajan Suvi-Anne Siimeksen mukaan myös EU:n isojen jäsenmaiden tulee noudattaa yhteisiä sääntöjä. Muuten on edessä ei ole tiivistyvä vaan hajautuva Euroopan unioni, varoittaa Siimes MTV3:n nettikolumnissaan.

Suvi-Anne Siimes


-Vakaus- ja kasvusopimuksen noudattamatta jättäminen varmaan juuri nyt monien suomalaisten yöunia häiritse. Tulevia unia se voi kuitenkin jo vaivata. Voi myös kysyä, mitä järkeä pelisääntöjen laatimisessa edes on, jos niitä ei kuitenkaan noudateta, kysyy Siimes.

Siimes korostaa, että ylikansalliseksi muuttuneita markkinoita voidaan hallita vain yhteisten sääntöjen avulla. Ja juuri tästä on EU:ssa ja EMU:ssa hänen mukaansa kysymys.

- Jos oman käden oikeus sallitaan isoille jäsenmaille, edessämme ei ole tiivistyvä vaan hajautuva Euroopan unioni. Sen myötä eteen voi tulla myös huonompien yöunien aika, varoittelee Siimes.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme