Mainos
Mainos

Siimes passitettiin sovinnon tekoon KU:n kanssa

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes komennettiin tänään sovintoneuvotteluihin puolueen äänenkannattajan Kansan Uutisten johdon kanssa. Kokouksensa Vantaalla päättänyt vasemmistoliiton puoluevaltuusto oli hämmentynyt puoluejohtajansa ja lehden kärhämöinnistä sekä toivoi nopeaa sopua.

Siimes ei vastustellut asiaa, mutta vakuutti kokouksen jälkeisessä tiedotustilaisuudessa, ettei hänellä ole mitään aikomuksia yrittää olla sopimassa lehden linjasta, se kuuluu päätoimittajalle.

Siimes oli päättänyt lopettaa kolumnien kirjoittamisen lehdelle sen jälkeen, kun päätoimittaja Yrjö Rautio oli pääkirjoituksessaan arvostellut rajusti sekä hänen mielipiteitään että toimintatapojaan.

Jupakasta hämmentynyt valtuuston jäsen Martti Vartiainen Pirkanmaalta ehdotti kriisipalaveria, jossa osapuolet sopisivat "lehden ja puolueen yhteisestä linjasta ja politiikan suunnasta". Päätösehdotus päättyi kehotukseen, että "piikittely ja kiukuttelu on saatava loppumaan". Valtuusto myötäili yksimielisesti ehdotusta - vähän jo koko jupakalle naureskellen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme