Mainos
Mainos

Siimes vaatii elvytyspakettia

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes vaatii uudelta hallitukselta pikaista talouden elvytyspakettia.

Suvi-Anne Siimes

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes pitää uuden hallituksen tärkeimpänä tehtävänä toteuttaa mahdollisimman pian taloutta elvyttävä työllisyys- ja kasvupaketti.

Uhkana on, että taloudellisen kasvun hidastuminen nostaa muutoin työttömyyttä, varoitti Siimes vasemmistoliiton valtuustossa Helsingissä tänään.

Puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes lupasi, että vasemmistoliitto on valmis tukemaan uuden hallituksen toimia työllisyyden parantamiseksi ja työelämän ongelmien ratkaisemiseksi.

Hän arvioi parhaiden tulosten löytyvän laajan poliittisen yhteistyön ja asioiden kolmikantaisen valmistelun avulla.

Siimes peräsi hallitusta tunnustamaan julkisen sektorin tärkeän roolin kansantaloudessa ja työllistäjänä, eikä julkista sektoria saa itsetarkoituksellisesti supistaa. Lisäksi pitkäaikaistyöttömyyttä olisi torjuttava yhteiskuntatakuulla, joka takaisi jokaiselle työttömälle koulutus-, kuntoutus-, työharjoittelu- tai työpaikan, hän evästi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme