Mainos
Mainos

Siimes: Vasemmiston jakautuminen uusi tilanne ay-liikkeelle

Vasemmiston jakautuminen kahtia hallitukseen ja oppositioon synnyttää ay-liikkeen kannalta uuden tilanteen, sanoo vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes.

Siimeksen mukaan sekä SDP:ssä että vasemmistoliitossa täytyy nyt pohtia, mikä on ay-liikkeen rooli ja politiikka tulevina vuosina. Siimes sanoo Kansan Uutisissa, että SDP-yhteistyön lisäksi myös suhtautuminen keskustaan täytyy arvioida vasemmistoliitossa uudelleen.

Tehtyä hallitusratkaisua oppositioon jäävän vasemmistoliiton puheenjohtaja pitää voimapoliittisesti kiinnostavana. Ottamalla hallitukseen RKP:n keskusta ja SDP korostavat omaa vaikutusvaltaansa, Siimes katsoo.
Siimes pitää hallitusratkaisua voimapoliittisesti kiinnostavana. Siimeksen mukaan RKP on tulevassa hallituksessa käytännössä äänetön yhtiömies, joka suostuu kaikkeen. Tällä maksimoidaan keskustan ja SDP:n vaikutusvalta, kommentoi Siimes Kansan Uutisissa

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme