Mainos
Mainos

Silja Serenadelta pudonnutta etsittiin yöllä merestä – etsinnät lopetettiin tuloksettomina

Pohjoiselta Itämereltä etsittiin yöllä ihmistä, joka putosi veteen matkustaja-alus Silja Serenadelta. Etsinnät lopetettiin tuloksettomina varttia vaille kuusi aamulla, kertoo Rajavartiolaitos.

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoo STT:lle, että veteen putosi nuori mies, jonka kansallisuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Silja Serenade liikennöi Helsingin ja Tukholman väliä. Alus saavuttaa Tukholman kaksi tuntia myöhässä kello 12 Ruotsin aikaa, mutta palaa normaaliaikataulussa takaisin Helsinkiin kello 16.45 Ruotsin aikaa.

Myös etsintöihin osallistunut, Tallinnan ja Tukholman väliä liikennöivä Baltic Queen -alus on myöhässä aikataulustaan, kertoo Nöjd.

Turun meripelastuskeskus sai aamuyöllä kello kahdelta alukselta hätäviestin, jonka mukaan ihminen oli joutunut veden varaan.

Lähistöllä olleet kolme muuta matkustaja-alusta hälytettiin välittömästi etsintöihin.

Lisäksi paikalle hälytettiin meripelastuskopteri Ruotsista ja Suomesta sekä merivartioston partioveneet Kökarista ja Maarianhaminasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme