Mainos
Mainos

Poliisia kohti ampuminen aiheutti ison operaation Mäntsälässä

Mäntsälässä yöllä kiinni otettu henkilö oli ampunut poliiseja kohti, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.   

Mäntsälässä otettiin yöllä kiinni aseistautunut henkilö Nelostiellä. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut. Poliisiin kohdistuneen ampumisyrityksen vuoksi tapauksen tutkintaa hoitaa keskusrikospoliisi.  

Miehen epäillään ampuneen yöllä myös huoltoasema Tuuliruusun lähistöllä, kertoo KRP.  

Poliisit olivat lähteneet miehen perään ja pysäyttäneet hänet Nelostiellä. Silloin mies oli poliisin mukaan ampunut poliiseja kohti. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.   

Nelostie oli yöllä poikki poliisioperaation vuoksi, mutta se saatiin auki jo ennen aamuseitsemää.  

Järeä operaatio

Silminnäkijä kertoi Ilta-Sanomille, että Nelostiellä oli luotiliivein varustautuneita poliiseja ja myös panssaroitu miehistönkuljetusajoneuvo. Poliisi vahvistaa STT:lle, että panssaroidun ajoneuvon lähettämiseen paikalle oli ainakin varauduttu.  

Kiinniotosta kertoi ensimmäisenä Yle, jonka mukaan kiinniotto tehtiin neljän ja puoli viiden välillä yöllä.   

Paikalla kuuden jälkeen käynyt Lehtikuvan kuvaaja ei nähnyt enää jälkeä isosta poliisioperaatiosta. Yksi partio oli tutkimassa ojan pohjaa.  

Ilta-Sanomien lähde puolestaan sanoo, että Mäntsälässä sijaitsevan huoltoaseman Tuuliruusun lähistöllä olisi henkilökunnan mukaan ammuttu. Ampuja olisi henkilökunnan mukaan lähtenyt pakoon ja saanut poliisit peräänsä.  

Oletko paikalla? Lähetä kuva osoitteeseen kuvat@mtv.fi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme