Mainos
Mainos

Simon Elo Halla-ahon rankasta kritiikistä: "Minusta välit ovat asialliset"

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo on eri linjoilla Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon kanssa siitä millaiset heidän välinsä ovat. Halla-aho sanoi SuomiAreenassa Porissa tänään, ettei ole Elon kanssa "juuri minkäänlaisissa väleissä ". Elon mielestä välit ovat asialliset.

–  Olemme asiallisissa työväleissä. Arvostan hänen tekemäänsä työtä suomalaisen kansan meppinä. Täytyy kuitenkin sanoa, että katsomme hänen takanaan olevien voimien suorastaan kaapanneen puolueen eikä siinä ollut mahdollista jatkaa, Elo sanoi.

Elo kertoo perussuomalaisista eronneen ryhmän jäsenten saaneen pääosin hyvää palautetta, mutta myös tappouhkauksia on tullut. 

–  Kaikenlaista palautetta on tullut ja pieneltä vähemmistöltä suorastaan vihapostia. Moni kokee kuitenkin, että tehtiin oikea päätös, ainoa oikea ratkaisu.

Elo kertoo, että osa vihapostista saa olla omassa arvossaan, mutta suoriin uhkauksiin on reagoitu.

– Suorananaiset uhkaukset on välitetty eteenpäin viranomaisille ja he saavat käsitellä ne. Mutta jos kaikisat loukkauksista ja uhkauksista nostaisi kunnianloukkaussyytteen, niin sytteitä saisi tehdä kymmeniä, Elo totesi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme