Mainos
Mainos

Sinikka Salo: Pankkivaltuuston päätös sopii minulle

Suomen Pankin entinen johtokunnan jäsen Sinikka Salo pitää kiusaamisasiansa käsittelyä pankkivaltuustossa loppuunkäsiteltynä. Hän kertoi kannastaan lähettämässään tiedotteessa.

Eduskunnan pankkivaltuusto päätti aiemmin tällä viikolla lopettaa kiusaamisasian käsittelyn johtokunnan jäsenyyden osalta. Salon mukaan tämä sopii hänelle.

Puhelimitse tavoitettu Salo ei halua enää jatkaa keskustelua kiusaamisasiasta. Sen sijaan hän pyytää etsimään vastauksia lisäkysymyksiin pankkivaltuuston julkisista asiakirjoista. Niihin kuuluu myös hänen valtuustolle toimittamansa kirje.

- Lisäkysymykset voi ohjata näihin julkisiin dokumentteihin, Salo tyytyi kommentoimaan.

Salo jäi eläkkeelle Suomen Pankin johtokunnasta lokakuun puolivälissä. Sen jälkeen hän kertoi lehtihaastattelussa tulleensa työpaikallaan kiusatuksi.

Saloa ei kertomansa mukaan ole kiusattu ainakaan pankin johtokunnassa. Pankkivaltuuston tehtävänä on valvoa nimenomaan johtokuntaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme