Mainos
Mainos

Sinisten ja keskustan eduskuntaryhmät hyväksyvät soten valinnanvapausesityksen – myös kokoomus mukana

Keskustan eduskuntaryhmä hyväksyy hallituksen valinnanvapausesityksen lähettämisen lausuntokierrokselle.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen sanoi, että kokonaisuus hyväksyttiin lopulta yksimielisesti, mutta samalla todettiin, että se ei ole täysin ongelmaton. Kaikkosen mukaan ryhmä haluaa kuulla vielä asiantuntijoiden näkemyksiä ja arvioita valinnanvapaudesta. Jos lausuntokierroksella tulee selviä viestejä, että tätä pitää edelleen korjata, niin keskustan mielestä niin täytyy tehdä, Kaikkonen sanoi.

Myös sinisten eduskuntaryhmä hyväksyy yksimielisesti hallituksen valinnanvapausesityksen etenemisen lausuntokierrokselle.

Niin ikään kokoomuksen eduskuntaryhmä on valmis hyväksymään hallituksen esityksen soten valinnanvapauslaiksi. Kokoomuksen ryhmä käsitteli asiaa iltapäivällä kokouksessaan.

Ryhmän puheenjohtajan Kalle Jokisen mukaan kokoomuksen ryhmä kiinnitti erityisen paljon huomiota potilaan näkökulmaan eli siihen, että valinnanvapausuudistus parantaa ihmisten hoitoonpääsy

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme