Mainos
Mainos

Sinnemäki: Lääkelaitoksen siirtämisessä hätiköitiin

Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäen mukaan Lääkelaitoksen siirrossa Kuopioon epäonnistuttiin.

Sinnemäki sanoi MTV:n Huomenta Suomessa, että kohua herättänyt Lääkelaitoksen siirto Kuopioon toteutettiin huonosti.

- Prosessissa ei käyty asiaa läpi rauhallisesti henkilöstön kanssa. Tässä lähdettiin ehkä vähän liian nopeasti liikkeelle. Kyllä tässä on ollut sellaisia kohtia, että on voinut olla huolissaan suomalaisesta lääketurvallisuudesta, ainakin tässä siirtymävaiheessa.

Sinnemäen mukaan Lääkelaitoksen siirto on esimerkki siitä, millaisia valtion hallinnon työpaikkojen alueellistamiset eivät saisi olla.

Vihreiden kansanedustaja, oikeusministeri Tuija Brax sanoo aamun Helsingin Sanomissa, että hallituksen tulisi tinkiä alueellistamistavoitteestaan. Ministeri ehdottaa , että hallitus joko vähentäisi siirrettävien työpaikkojen määrää tai löysäisi alueellistamisen aikataulua.

Hallituksen tavoitteena on alueellistaa 4000-8000 valtion työpaikkaa vuoteen 2015 mennessä.

(MTV3)

Katso Vihreiden Anni Sinnemäen ja Satu Hassin haastattelu (Huomenta Suomi 28.5.2009)

Katso Satu Hassin haastattelu (Huomenta Suomi 28.5.2009)

Katso Anni Sinnemäen haastattelu (Huomenta Suomi 28.5.2009)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot