Mainos
Mainos

Sinnemäki: Määrärahoja löytyy työttömiksi jääville

Työministeri Anni Sinnemäki (vihr.) lupaa, että uusista irtisanomisista kärsivillä paikkakunnilla työttömiksi jääville ihmisille tarjotaan palveluita uudelleentyöllistymiseksi ja kouluttautumiseksi.

Sinnemäki sanoi Vaasassa vihreän eduskuntaryhmän kokouksen yhteydessä, että äkillisen rakennemuutoksen ja muutosturvan hoitamiseen on määrärahoja, ja niitä voidaan kasvattaa lisäbudjetissa.

- Sen lisäksi yritys on itse on ilmoittanut, että he ovat jollakin panostuksella mukana esimerkiksi uuden liiketoiminnan kehittämisessä, Sinnemäki sanoi Stora Enson saneerausilmoituksen jälkeen.

Sinnemäen mukaan paikkakunnille pitäisi saada uutta, erityisesti metsästä ammentavaa liiketoimintaa. Hallituspuolueiden välinen kiista elintarvikkeiden ja ravintolaruokailun arvonlisäverotuksesta ei Sinnemäen mielestä sovi asiaan, eikä häiritse päätöksentekoa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme