Mainos
Mainos

Sinnemäki vihreiden puheenjohtajakisaan

Vihreä liitto sai neljännen puheenjohtajaehdokkaan, kun kansanedustaja Anni Sinnemäki vahvisti tänään pyrkivänsä tehtävään.

Sinnemäki olisi omien sanojensa mukaan yhteistyökykyinen ja innostava puheenjohtaja, joka osaa tehdä politiikkaa käytännönläheisesti.

Sinnemäki kieltäytyi aiemmin puheenjohtajaehdokkuudesta ja ilmoitti tukevansa kansanedustaja Osmo Soininvaaraa, joka pyrkii jatkamaan tehtävässä. Mielenmuutostaan hän perusteli sillä, että monet hänen arvostamansa ihmiset olivat pyytäneet häntä sittenkin ehdokkaaksi ja että hänellä on tapana miettiä joitakin vaikeita ratkaisuja aika pitkään.

Muut puheenjohtajakilpailuun ilmoittautuneet ovat Sinnemäen ja Soininvaaran lisäksi kansanedustajat Tarja Cronberg ja Irina Krohn. Sinnemäki myös väisteli epäilyt, että ehdokkuuden taustalla olisi helsinkiläisvihreiden juoni hajottaa uudella naisehdokkaalla Soininvaaran ehkä kovimman haastajan kansanedustaja Tarja Cronbergin kannatusta.

Puheenjohtaja valitaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle toukokuussa pidettävässä vihreiden puoluekokouksessa.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 07.04.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme