Mainos
Mainos

Sinnemäki: Vihreillä ja perussuomalaisilla aivan päinvastaiset linjat

Vihreiden puheenjohtajan Anni Sinnemäen mielestä vihreiden ja perussuomalaisten poliittiset linjaukset ovat niin monissa asioissa täsmälleen päinvastaisia, että puolueiden mahtuminen samaan hallitukseen on epätodennäköistä.

Sinnemäen mukaan puolueiden välillä on ammottavia näkemyseroja muun muassa EU-politiikassa, kansainvälisessä ilmastopolitiikassa ja veropolitiikassa.

- Meidän tavoitteemme ja perussuomalaisten tavoitteet ovat niin hyvin erilaisia, että tuntuu todella epätodennäköiseltä, että niistä saisi minkäänlaista järjellistä hallitusohjelmaa aikaiseksi, Sinnemäki sanoi Brysselissä EU:n työministerien kokouksen yhteydessä.

Vihreiden kannatusluvut mielipidemittauksissa ovat olleet laskusuunnassa Sinnemäen puheenjohtajakaudella, mutta hän sanoo uskovansa puolueen voittoon huhtikuun eduskuntavaaleissa. Sinnemäki luottaa, että vihreiden näkemykset talouden uudistamisesta, suvaitsevaisesta ja tasa-arvoisesta Suomesta ja hyvästä ympäristönsuojelusta vetoavat äänestäjiin.

- Arvion omaa onnistumistani puheenjohtajana vaalien tulosten perusteella.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme