Mainos
Mainos

Sipilä aikoo mittauttaa kannatuksensa – on valmis jatkamaan

Pääministeri Juha Sipilän johtaman keskustan kannatus tullut tuntuvasti alas eduskuntavaalien reilusta 21 prosentista. Pääministeri sanoo Huomenta Suomen haastattelussa olevansa tyytyväinen hallituksen saavutuksiin. Hän sanoo myös aikovansa mittauttaa kannatuksensa tänä syksynä.

Sipilä painottaa, että mahdollisen jatkokauden keskustan puheenjohtajana edellytyksenä on, että hän itse tyytyväinen hallituskautensa tuloksiin.

– Se osuus näyttää nyt ihan hyvältä, olemme hyvällä uralla siinä. Tietysti tehtävää on vielä paljon.

Keskustan seuraava puoluekokous on ensi kesänä. Sipilä ei sulje pois jatkokauden mahdollisuutta puolueen puheenjohtajana. Hän

– Puolueen jäsenten pitää haluta, että jatkan. Ei tämän niin hauskaa hommaa ole, että tässä väkisin roikutaan mukana.

Sipilä sanoo aikovansa "mittauttaa kannatuksensa" jo tänä syksynä. Hän ei kuitenkaan ollut erityisen tarkka sanoessaan, mitä tämänsyksyinen kannatusmititaus käytännössä tarkoittaa.

– Käymme keskusteluita maakunnissa. Meillä on ensi viikonloppuna puolueristeily, ja ihmiset saavat tulla kertomaan, onko kannatusta vai eikö ole.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme