Mainos
Mainos

Sipilä: Paketin pitää kantaa myös veronkevennysvara

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) vieraili SAK:n hallituksessa kertomassa maan hallituksen näkemyksiä yhteiskuntasopimuksesta. SAK:n hallitus käsittelee parhaillaan yhteiskuntasopimusta.

Poistuessaan kokouksesta Juha Sipilä (kesk.)  totesi mahdollisista veronalennuksista, että viikonlopun aikana on tullut hyvin selväksi, mihin kykenemme. Hänen mukaansa tämän paketin pitää kantaa myös veronkevennysvara.

– Viikonlopun aikana on tullut hyvin selväksi, mihin kykenemme. Paketin pitää kantaa myös veronkevennysvara, Sipilä kommentoi SAK:n neuvotteluhuoneen edestä.

Sipilä on käynyt viikonlopun aikana tiiviisti keskusteluita ammattiliittojen kanssa. Eilisiltana hän tapasi muun muassa PAMin puheenjohtajan Ann Selinin ja tämän tiimin.

Sipilä kävi juuri ennen median eteen astumistaan SAK:n väelle vielä kerran hallituksen sisällön läpi. SAK:n hallitus päättää tänään, hyväksyykö se työmarkkinajärjestöjen neuvotteleman yhteiskuntasopimuksen.  

–  SAK jää nyt päättämään asiaa. Toivottavasti SAK saa päätöksen aikaiseksi. Uskon, että tässäkin huoneessa on ymmärrystä sille, että kevennyksiä ei tehdä säästämällä jostakin.

– Vetoomukseni on, että malttia kaikkiin päätöksiin. Jos paketti saadaan kasaan, pitäisi kuulua pian positiivisia uutisia investoinneista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme