Mainos
Mainos

Sipilä: Sotessa yksi yritys jäljellä

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoo twitterissä, että sote-neuvotteluihin on luvassa häneltä vielä yksi uusi ehdotus aamupäivän aikana. 

Pääministeri kertoo myös, että sosiaali- ja terveysuudistuksesta on jätetty useita uusia kompromissiesityksiä. Yhteistä ratkaisua ei ole kuitenkaan vielä syntynyt. 

Neuvotteluita jatketaan eduskunnassa.   

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoi eilen olevansa valmis hallituksen hajottamiseen, jos sote-riitaan ei löydetä ratkaisua aamuun mennessä. 

Keskustan ja kokoomuksen välisessä kiistassa on kyse muun muassa sote-alueiden määrästä. Kokoomus ei hyväksynyt keskustan ehdotusta 18 sote-alueesta, vaan pyysi eilen pari päivää lisää aikaa asian käsittelylle. Sipilä ei eilen uskonut, että pari päivää auttaisi, koska hallitus on syventynyt soteen jo kuukausia.  

Keskustan ja kokoomuksen eduskuntaryhmät ovat parasta aikaa koolla eduskunnassa käsitelläkseen tilannetta. Sipilä tai kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb eivät halunneet kommentoida tilannetta medialle ennen menoaan kokoukseen. Stubb lupasi vastata toimittajien kysymyksiin kokouksen jälkeen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme