Mainos
Mainos

Sipilä takaisin julkisuuteen: "Vaikeita asioita ei kärsi siirtää eteenpäin"

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä palasi tänään takaisin töihin eduskuntaan poikansa menehtymisen jälkeen. Sipilän mukaan arkeen on vain pakko palata.

– Pakko on ollut aloittaa. Ei niitä vaikeita asioita kärsi siirtää eteenpäin. Edestä ne löytää kuitenkin, muuten kynnys voi vaan kasvaa, jos paluuta siirtää kovin pitkälle, Sipilä sanoi MTV Uutisille eduskunnassa.

Eduskuntapäivä alkoi ulkoasiainvaliokunnan kokouksella. Kokouksen aluksi monet valiokunnan jäsenet esittivät suruvalittelujaan. 

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen puolestaan tuurasi Sipilää aamupäivällä Lahden puheenjohtajatentissä Sipilän flunssan vuoksi. 

– Ihan normaalilla aikataululla nyt mennään tästä eteenpäin. Puoluejohto kokoontuu illalla. Kun vain tästä  flunssasta selviää. Ääni on vähän matalalla.

Lukuisat kansanedustajat kävivät esittämässä suruvalittelunsa tai halaamassa keskustan puheenjohtajaa täysistunnon aluksi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme