Mainos
Mainos

Sipilä yksi pääpuhujista Slushin Kiinan-tapahtumassa

Kasvuyritys- ja sijoitustapahtuma Slush järjestetään lokakuun 13. päivänä Pekingissä Kiinassa. Tapahtuman yhtenä pääpuhujana on pääministeri Juha Sipilä (kesk.), Slush kertoi maanantaina.

Suomessa Slush-tapahtuma on kerännyt jopa 15 000 osallistujaa. Pekingiin odotetaan yli tuhatta osallistujaa. Kiinalaisten ja kansainvälisten kasvuyritysten lisäksi mukana on myös Kiinasta kasvua hakevia suomalaisyrityksiä.

Slush Chinan pohjoismaisista operaatioista vastaava Piia Kuosmanen uskoo, että Slush edistää osaltaan laajempaakin innovaatio-, teknologia- ja talousyhteistyötä Suomen ja Kiinan välillä.

– Pääministeri Sipilän osallistuminen tapahtumaan on lisännyt kiinalaisten kiinnostusta entisestään, Kuosmanen sanoo tiedotteessa.

Kiinan varapääministeri Wang Yang osallistui viime vuonna Slushiin Helsingissä. Slush Chinan yhteistyökumppanina on myös Aalto-yliopisto.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme