Mainos
Mainos

Sipoo valitti Itä-Uudenmaan kaavasta

Sipoon mukaan päätöksessä tapahtui menettelytapavirhe aineiston puutteellisuuden takia eli se syntyi virheellisessä järjestyksessä.

Sipoon kunta on valittanut ympäristöministeriölle Itä-Uudenmaan maakuntakaavasta. Maakuntavaltuusto vahvisti kaavan 12. joulukuuta. Sipoo haluaa, että ministeriö palauttaisi maakuntakaavan Itä-Uudenmaan liittoon uudelleen valmisteltavaksi.

Sipoo katsoo, että maakuntavaltuuston päätöksessä on aineiston puutteellisuuden takia menettelytapavirhe eli se on syntynyt virheellisessä järjestyksessä. Kaavaehdotus oli esillä viime kesäkuussa, mutta esillä olevasta aineistosta puuttui maankuntakaavan vaikutusten arviointi.

Näytteilläoloaikana vaikutusarvioinnista puuttuivat valituksen mukaan muun muassa vaikutukset ihmisen elinoloihin ja elinympäristöön, maa- ja kallioperään, kasvi- ja eläinlajeihin, alue- ja yhdyskuntarakenteeseen, energiatalouteen, liikenteeseen, maisemaan ja rakennettuun ympäristöön.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot