Mainos
Mainos

Sipoon kunnanhallitus vaati puolueetonta selvitysmiestä

Ylimääräisessä kokouksessa istunut kunnanhallitus ei löytänyt riittäviä perusteita eikä taustatietoja, miksi kuntajakoselvitystä edes pitäisi tehdä.

Sipoon kunnanhallitus ei lämpene sisäministeriön ehdottamalle selvitysmiehelle. Hallitus lausui tänään mielipiteensä selvitysmiehestä, joka ryhtyisi tutkimaan Sipoon, Helsingin ja Vantaan välisen kuntajaon muuttamista.

Sipoon kunnansihteeri Peter Stenvall sanoi asian olevan niin laaja ja vaikea, että marraskuun loppuun asetettu määräaika selvitykselle on riittämätön.

Kunnanhallitus peräsi tarkkuutta selvityshenkilön valinnassa. Sisäministeriön ehdottaman selvittäjän Pekka Myllyniemen sopivuudesta ei lausuttu tarkkaa kantaa.

- Henkilön on oltava puolueeton, tasapuolinen ja neutraali. Ehdotettu selvittäjä on muun muassa Uudenmaan liiton hallituksen jäsenenä ottanut kantaa alueiden maankäyttöön, Stenvall sanoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme