Mainos
Mainos

Sisähuvipuistoissa varaudutaan kausi-influenssaan

Hiihtolomat ovat nyt sisähuvipuistojen sesonkiaikaa. Sisähuvipuistojen kävijämäärä kasvaa lomien aikana jopa kaksinkertaiseksi.

Huono sää houkuttaa perheitä huvipuistoihin, joissa lapsille on tarjolla paljon tekemistä - kuten trampoliineja, kiipeilytelineitä, liukumäkiä ja pallokenttiä.

Vallallaan oleva influenssakausi saattaa pelottaa joitain vanhempia. Leikkipaikoissa pyritään kuitenkin ehkäisemään pöpöjen leviämistä.

– Eteisissä on käsienpesupiste ja ympäri puistoa on desinfiointiaineita, kertoo liikuntapalvelupäällikkö Päivi Sillanpää HopLopista.

HopLopissa lapsilla on oltava aina joku valvoja mukanaan eikä henkilökunta vastaa lasten valvomisesta. Huimalassa puolestaan lapsilla ei tarvitse olla valvojia.

– Meillä ei ole suoranaista ikärajaa, lapset ovat niin yksilöllisiä. Nyrkkisääntö on ollut se, että koululaiset pärjäävät jo hyvin, kertoo Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme