Mainos
Mainos

Sisäilmaongelmat uhkaavat varusmiesten terveyttä

Varusmiesliitto on ilmaissut huolensa kasarmien huonosta sisäilmasta ja sen aiheuttamista terveysriskeistä varusmiehille.

Varusmiesliitto haluaa lykätä varuskuntien lakkautuksia, jos kasarmien sisäilmaongelmia ei saada kuntoon. Järjestön mukaan useassa jäljelle jäävässä varuskunnassa on huonokuntoisia kasarmirakennuksia. Lisäksi osassa kasarmeita on ollut homeongelmia.

Liiton mukaan kasarmien huono sisäilmanlaatu johtuu varusmiesten varusteissa kulkeutuvasta pölystä ja liasta sekä siitä, että ilmanvaihto ja -puhdistus on mitoitettu väärin.

Varusmiesliitto vaatii, että varusmiesten koulutusta on jatkettava lakkautusuhan alla olevissa joukko-osastoissa, jos niiden kasarmeissa ei esiinny sisäilmaongelmia.

Yhteensä kuutta varuskuntaa tai joukko-osastoa uhkaa lakkautus vuoteen 2015 mennessä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot