Mainos
Mainos

Sisäministeriö selvittää poliisijohtajien riitaa

Liikkuvan poliisin rahapulasta on noussut riita poliisivoimien sisällä. Ministeriö on kieltänyt lomautusilmoitusten antamisen, siitä huolimatta liikkuvan poliisin päällikkö on antanut varoituksen.

Liikkuva poliisi kärsii resurssipulasta. Tällä hetkellä liikkuvan poliisin päällikköä Teuvo Veijalaista mietityttää yksikkönsä loppuvuoden rahoitus, jossa on noin kuukauden palkkasummaa vastaava aukko. Tilanteen ratkaistakseen hän antoi viime viikolla kaikkiaan 660 henkilöä koskevan lomautusvaroituksen.

Veijalainen antoi lomautusilmoituksen, vaikka sisäministeriö on kieltänyt päälliköitään antamasta varoituksia. Veijalainen ei ole perunut varoitusta ja joutuukin tänään sisäministeriöön selittämään ratkaisuaan.

Parhaillaan työtä tekee ministeriön asettama työryhmä, jonka on määrä selvittää liikkuvan poliisin raha-asioita. Selvityksen valmistuttua poliisiylijohtaja Markku Salminen aikoi keskustella liikkuvan poliisin tilanteesta sisäministeri Kari Rajamäen kanssa. Veijalaisen lomautusvaroitus kuitenkin sekoitti tätä suunnitelmaa, ja liikkuvan poliisin asioita puidaan ministerin kanssa jo tänään.

(MTV3)

(Huomenta Suomen uutiset 09.08.2005)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot