Mainos
Mainos

Sisäpiiritutkinta voi viedä kuukausia

Ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk.) voi pahimmassa tapauksessa joutua kamppailemaan äänestäjien luottamuksesta pitkäänkin sisäpiiriepäilyt niskassaan.

Finanssivalvonnasta ei oteta kantaa yksittäistapauksiin. Yleisesti ottaen sisäpiiriepäilyjen tutkinta voi kuitenkin kestää useita kuukausia, kertoo toimistopäällikkö Sari Helminen Finanssivalvonnasta. Tutkinnan kesto vaihtelee hänen mukaansa huomattavasti muun muassa sen mukaan, mitä havaintoja nousee esiin ja joudutaanko virka-apua pyytämään ulkomailta.

Lehtomäelle ja keskustalle asia on kiusallinen siksikin, koska eturivin keskustapoliitikon on toivottu paikkaavan Uudellamaalla Matti Vanhasen ja Tanja Karpelan luopumisten jättämää aukkoa.

Vaalipiirin vaihduttua Lehtomäki joutuu hankkimaan äänestäjien luottamuksen puhtaalta pöydältä - samalla kun hänen kannatustaan kalvaa myös suuttumusta herättäneen jätevesiasetuksen puolustaminen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme