Mainos
Mainos

Sisäpiiritutkinta voi viedä kuukausia

Ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk.) voi pahimmassa tapauksessa joutua kamppailemaan äänestäjien luottamuksesta pitkäänkin sisäpiiriepäilyt niskassaan.

Finanssivalvonnasta ei oteta kantaa yksittäistapauksiin. Yleisesti ottaen sisäpiiriepäilyjen tutkinta voi kuitenkin kestää useita kuukausia, kertoo toimistopäällikkö Sari Helminen Finanssivalvonnasta. Tutkinnan kesto vaihtelee hänen mukaansa huomattavasti muun muassa sen mukaan, mitä havaintoja nousee esiin ja joudutaanko virka-apua pyytämään ulkomailta.

Lehtomäelle ja keskustalle asia on kiusallinen siksikin, koska eturivin keskustapoliitikon on toivottu paikkaavan Uudellamaalla Matti Vanhasen ja Tanja Karpelan luopumisten jättämää aukkoa.

Vaalipiirin vaihduttua Lehtomäki joutuu hankkimaan äänestäjien luottamuksen puhtaalta pöydältä - samalla kun hänen kannatustaan kalvaa myös suuttumusta herättäneen jätevesiasetuksen puolustaminen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot