Mainos
Mainos

SKAL haluaa jäsenistönsä nopeudet kuriin

Suomen kuljetus ja Logistiikka haastaa kaikki kuljetusalan vaikuttajat mukan raskaan liikenteen asenteiden parantamiseen.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry vetoaa jäsenistöönsä ja muihin raskaan liikenteen ammattilaisiin paremman ajokäyttäytymisen ja liikenneturvallisuuden puolesta.

- Haluamme erityisesti kitkeä pois yleistyneen tavan ajaa niin sanotusti rajoitinta vasten, ja muistutamme riittävien turvavälien merkityksestä erityisesti nyt pimeyden ja liukkauden alkaessa, sanoo SKAL ry:n puheenjohtaja Ahti Myllys.

Myllyksen mukaan kuoma-autoliikenne on tilastojen perusteella varsin turvallista ja liikennekäyttäytyminen varsin moitteetonta. Yksittäiset onnettomuudet ja poikkeava ajokäyttäytyminen kuitenkin huomataan helposti, mikä johtaa yleistyksiin. Paitsi liikenneturvallisuudesta kyse on Myllyksen mukaan myös alan ulkoisesta kuvasta.

SKAL:n hallitus haastaa myös muut kuljetusalan vaikuttajat mukaan raskaan liikenteen asenteiden kohentamiseen. SKAL uskoo, että ajonopeudet saadaan kuriin ilman teknisiä pakkotoimiakin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme