Mainos
Mainos

SKP antaisi rahaeliitille kenkää

Suomen kommunistinen puolue vaatii pääomatulojen, suurituloisten ja suuryhtiöiden verotuksen kiristämistä. Myös pörssikauppa ja rahoitusmarkkinat tulisi laittaa verolle.

Vaatimukset sisältyvät SKP:n tänään käynnistämään vaalikampanjaan. Puolueen ohjelmassa todetaan, että nyt on aika laittaa pankkiherrat kuriin ja pörssipelurit maksamaan itse laskunsa. Teemana on "Kenkää rahaeliitille!".

Kampanjan Helsingissä Kolmen sepän patsaalla avannut puheenjohtaja Yrjö Hakanen vaati uusia kasvoja eduskuntaan. Hän perusteli muutosta sillä, että "kaikki nykyiset eduskuntapuolueet ovat kukin vuorollaan pettäneet äänestäjille antamansa lupaukset."

Hakanen arvioi, että nytkin ne valmistautuvat tekemään leikkauslistoja heti vaalien jälkeen, vaikka Suomen bruttokansantuote on lähes puolet suurempi kuin runsaat kymmenen vuotta sitten.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme