Mainos
Mainos

Slunga-Poutsalo näpäytää Tynkkystä: Soinin puheille ei pääse juuri silloin, kun hän on Yhdysvalloissa

Perussuomalaisten kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on kertonut pyrkineensä Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin puheille monia kertoja sen jälkeen, kun oli vaatinut, että puolue harkitsisi hallituksesta eroamista.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo näpäytti puoluehallituksen kokouksen jälkeen, että yhteyksiin kyllä pääsee riittävästi silloin, kun Soini ei satu olemaa Yhdysvalloissa.

– Jos meillä on puoluehallituksen kokoukset kerran kuussa, eduskuntaryhmän kokoukset kerran viikossa ja puheenjohtajistolla puhelimet ja sähköpostit, niin kyllä tässä pääsee ihan taatusti yhteyksiin, Slunga-Poutsalo toteaa.

– Ei ehkä silloin, kun puolueen puheenjohtaja, ulkoministeri, on Yhdysvalloissa. Sillä viikolla voi olla vähän vaikeeta.

Vaikka Slunga-Poutsalo ei pidäkään Tynkkysen ehdotuksen synnyttämää julkista keskustelua rakentavana, hän kertoo, ettei Tynkkynen saanut toiminnastaan varoitusta eikä hänen asemaansa puolueen sisällä muutettu.

– Tynkkynen on edelleen puolueen kolmas varapuheenjohtaja, mihin se asema olisi tästä kokouksesta muuttunut.

Slunga-Poutsalo pitää Perussuomalaisten kehityskohtana sisäistä tiedottamista. Hän muistuttaa, että Perussuomalaiset ovat hallitusvastuussa ensimmäistä kertaa puolueen historiassa ja työtä riittää vielä.

– Sen roolin ottaminen ei tapahdu kahdessa–kolmessa kuukaudessa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme