Mainos
Mainos

Soder Aviationin lento Kittilään peruuntui

Tamperelaisyhtiön ongelmat jatkuvat. Kuluttajavirasto ilmoitti eilen seuraavansa tamperelaisen lentoyhtiön tilannetta.

Tamperelaisen Soder Aviation -lentoyhtiön ongelmat jatkuvat. Tänään iltapäivällä yhtiön lento Helsingistä Kittilään ja Ivaloon peruttiin, koska lentoon tarvittavaa konetta ei ollut. Ilmailulaitos ei saanut ilmoitusta lennon peruuntumisesta.

Kuluttajavirasto ilmoitti eilen seuraavansa lentoyhtiön tilannetta. Kuluttaja-asiamies on saanut kuluttajilta tiedusteluja lentoyhtiön nykytilanteesta muun muassa yhtiön torstaisen Tampereen-lennon peruuntumisen johdosta.

Kuluttajavirasto kielsi tammikuun lopulla Soder Aviation -yhtiötä myymästä lentolippuja, koska yhtiö ei ollut rekisteröitynyt matkanjärjestäjäksi. Yhtiö ei myöskään ollut toimittanut virastoon muitakaan tietoja, joiden perusteella virasto olisi voinut laskea tarvittavan vakuusmaksun. Vakuudesta voidaan palauttaa kuluttajien ennakkoon maksamat maksut, jos yritys menee konkurssin tai se todetaan maksukyvyttömäksi. Vaatimuksensa tueksi Kuluttajavirasto asetti 20 000 euron uhkasakon.

Soder Aviation ilmoitti hoitavansa lupaamansa lennot saksalaisen yhtiön reittilentoina. Saksalaisyhtiön toiminnassa ei ole ollut moitittavaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme