Mainos
Mainos

Sohva muuttuu usein roskaksi festareilla

Kun kotona oleva sohva alkaa kyllästyttää, se viedään yleensä kierrätyskeskukseen tai kaatopaikalle. Osa laiskanlinnoista saattaa kuitenkin päästä viimeiselle matkalleen kuitenkin rock-festivaalien leirintäalueen kautta.

Muun muassa Ruissalon leirintä-alueelta Turusta löytyi maanantaina lukuisia sohvia viikonlopun festivaalin jäljiltä.

Leirintäaluepäällikkö Hannu Toivonen ymmärtää omalla tavallaan festarivieraiden intoa raahata sohvan mukaansa vain muutaman päivän takia.

–Siinä on pollea olo maata sohvalla, ei tarvitse siinä sitten maassa istua.

Ruissalossa makailevien sohvien kohtalo oli lopulta kova. Kenenkään kotia ne eivät enää päässeet kaunistamaan, vaan ne kipattiin roskalavalle.

Siivoojilla riitti siis töitä, mutta myös uskoa siihen että Ruissaloon kannattaa ja uskaltaa tulla festivaalien jälkeenkin.

– Eilen näytti jo alue aika hyvältä, ihmisiä lähti pois ja päästiin aloittamaan siivoaminen. Nyt saadaan ruohonleikkurit käymään ja roskat on melkein kerätty niin normaali-ihmisetkin pääsee taas sekaan, toteaa

Katso Simo Ahteen raportti Turusta (Kymmenen uutiset 11.7.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme