Mainos
Mainos

Soini Aamulehdelle: Ilman meitä ei hallitusta synny

Timo Soini on sitä mieltä, että ilman perussuomalaisia ei Suomeen saada toimivaa enemmistöhallitusta. Vain 105 kansanedustajan enemmistöhallitus ei Soinin mielestä kanna pitkälle. Soini kertoi ajatuksistaan Aamulehdelle.

– Tilanne on nyt niin, ettei tähän maahan ilman perussuomalaisia synny minkäännäköistä hallitusta, Soini jyrähtää.

105 edustajan enemmistöä hän pitää köppäisenä. Perussuomalaisten osalta hallitusneuvottelut loppuivat kuukausi sitten, kun euromaiden tukeminen ei käynyt puolueelle laatuun.

Viikonloppuna Soini on käynyt neuvotteluja niin kokoomuksen, keskustan kuin sdp:nkin kanssa. Soini sanoo, että paine on kasvanut ja hallitus on saatava muodostettua. Hän muistuttaa, että pakkaa on sekoittamassa myös muun muassa Nokian tilanne.

Eduskuntaryhmien puheenjohtajat päättävät huomenna, voiko Jyrki Katainen jatkaa hallitustunnustelijana. Soinin mielestä Kataiselle on annettava vielä tämä viikko aikaa hallituksen rakentamiseen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme