Mainos
Mainos

Soini blogissaan: En osallistunut ulkoministerikokoukseen, koska olin ystäväni häissä

Ulkoministeri Timo Soini (ps.) ei osallistunut toissapäivänä Brysselissä järjestettyyn ulkoministerikokoukseen, mikä aiheutti ihmetystä. Tuoreessa blogikirjoituksessaan Soini kertoo olleensa ystäviensä häissä kokouksen aikaan.

Tuoreessa blogikirjoituksessaan Soini ihmettelee, miksi hänen menemisensä ja menemättä jättämisensä kiinnostavat niin paljon.

– Kun menen jonnekin, kysytään, miksi minä sinne menen ja jos en jonnekin mene niin kysytään, missä minä olen, Soini kirjoittaa.

Brysselin ulkoministerikokouksessa Soinia tuurasi valtiosihteeri Samuli Virtanen, joka esitti kokouksessa Suomen kannat.

Soini kertoo blogissa olleensa ystäviensä häissä kokouksen aikaan.

– Jos se jotakuta kiinnostaa, olen vuosilomalla ja olin hyvän ystäväni ja perhetuttumme häissä ulkomailla. Kai sekin jonkun mielestä väärin oli. Minun mielestäni tein oikein. Minun penkkini häissä ei ollut tyhjä, eikä tyhjä ollut Suomen penkki Brysselissä. Siinä istui valtiosihteeri Virtanen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme