Mainos
Mainos

Soini epäilee veronkevennystä ylisuureksi

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini epäilee hallituksen ajamaa 800 miljoonan euron veronkevennystä ylisuureksi nykyisessä taloustilanteessa. Hän sanoi tänään Rovaniemellä perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokouksen yhteydessä olevansa huolissaan muun muassa vanhus- ja koulupalvelujen tulevaisuudesta.

Soini jättäisi kevennysvarasta osan puskuriksi mahdollista lamaa varten. Hän arvostelee myös kevennysten kohdistamista tasaisesti kaikkiin tuloluokkiin, koska silloin niistä hyötyvät eniten suurituloiset. Huonoa on myös etupainotteisuus eli tuloverotus keventyisi jo vuoden alusta, mutta ruuan arvonlisävero laskisi vasta syksyllä.

- Ei yksikään johtajanpaikka ole Suomessa jäänyt täyttämättä veropolitiikan takia. Jos meillä on hyvät asunnot, lapsilla hyvät koulut ja hyvä terveydenhuolto, niin sillä, että saa satasen lisää kuussa ei ole merkitystä niissä tuloluokissa, Soini sanoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme