Mainos
Mainos

Soini Hakkaraisesta: Ei hovioikeudenneuvoksia kummempi

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin mielestä kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) ei ole muslimeja koskevalla blogikirjoituksellaan hovioikeudenneuvoksia kummempi.

Soinilta kysyttiin Jyväskylässä perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokouksessa kantaa Hakkaraisen viime viikon maanantaina julkaisemaan kirjoitukseen, jonka mukaan muslimeja tulvii länteen ja muslimit odottavat kutsua jihadiin.

Soini viittasi lausunnollaan siihen, että Helsingin hovioikeudessa jotkut tuomarit kertovat oikeudenkäyntien tauoilla rasistisia vitsejä.

Puheessaan eduskuntaryhmälle Soini tosin huomautti, että perussuomalaiset määrittelevät oman paikkansa politiikassa sekä linjallaan että käytöksellään.

– Me emme kyttää toistemme puheenvuoroja. Mutta kun pelataan joukkueessa, ja ottaa jäähyn, niin on pikkuisen aikaa pilttuussa ja voi joutua vilttiketjuun, ja sitten palaa sieltä. Ei täällä mitään ikuisia rangaistuksia jaella. Sellainen on edustaja kuin äänestäjäkin, Soini sanoi tiedotustilaisuudessa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme