Mainos
Mainos

Soini: Hallituksen aika lunastaa lupauksensa hoitajille

Soinin mukaan hoitoalan työntekijöiden asemaa parantamalla taataan hoitoalan osaava työvoima.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vaatii hallitusta tukemaan hoitajien palkankorotuksia.

Soinin mukaan eduskuntavaaleissa kaikki puolueet puhuivat lämpimästi vanhustenhuollosta ja hoitoalan henkilökunnan palkkojen korottamisen puolesta. Nyt puolueiden on hänen mukaansa uskallettava puolustaa hoitajia.

- Poliittisten päättäjien on osoitettava rohkeutta tunnistaa suurin kipupiste ja lunastaa hoitohenkilökunnalle annetut lupaukset. Perussuomalaiset vaativat, että hallitus suoraselkäisesti osoittaa oman rahapanoksensa hoitohenkilökunnan palkkauksen ja työolojen parantamiseen, Soini sanoi perussuomalaisten naisten vuosikokouksessa Hämeenlinnassa.

Soinin mielestä palkankorotusvaraa on tarvittaessa rajattava tiukastikin, sillä jostain on uskallettava aloittaa.

Hänen mukaansa parantamalla hoitoalalla työntekijöiden asemaa työelämässä parannetaan myös vanhustenhuollon tasoa ja taataan, että hoitoalalle saadaan tulevaisuudessakin osaavaa työvoimaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot