Mainos
Mainos

Soini kaipaa järkeä EU-tukiin

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini pitää skandaalina, että työ- ja elinkeinoministeriö joutuu palauttamaan 20 miljoonaa euroa EU:n Suomelle myöntämää EU-rahaa, koska rahoille ei ole löytynyt ottajaa. Syyksi on osoitettu raskasta byrokratiaa.

- Etenkin Euroopan sosiaalirahaston byrokratia on niin massiivista, joustamatonta ja hidasta, että suomalaiset virkamiehet tuskastuvat ja turhautuvat, kun tärkeitä asioita ei saada eteenpäin, Soini sanoo.

Rovaniemellä puhuneen Soinin mielestä virallinen Suomi on mallioppilaana ollut "käsi lipassa" hyväksymässä EU:n tukijärjestelmät.

-Nyt pitää huolehtia siitä, että ne edes toimivat ja että Suomi saa näitä tärkeitä rahoja edes osin takaisin jäsenmaksupalautuksena.

Eurovaaliehdokkaan mukaan rahat tulisivat suureen tarpeeseen muun muassa Lapin kehittämisessä ja ihmisten työllistämisessä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme