Mainos
Mainos

Soini kummeksuu Rehnin perustuslakipuheita

Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan mielestä EU-komissaari Olli Rehn "höperehtii" kehottaessaan eduskuntaa ratifioimaan EU:n perustuslakisopimuksen.

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Timo Soini ihmettelee, että EU-komissaari Olli Rehn kehottaa eduskuntaa ratifioimaan EU:n perustuslakisopimuksen, jonka eräät maat ovat jo hylänneet. Soinin mielestä Rehn "höperehtii".

- On täysin selvää, ettei hylätty sopimus sellaisenaan voi tulla voimaan. Olisi suomalaisen kansanvallan halveksimista käynnistää vahvistamisprosessi sellaisen sopimuksen osalta, joka ei tule hyväksytyksi, Soini sanoi tänään Karkkilassa.

Soinin mielestä nyt sen sijaan pitäisi puhua siitä, miten sopimusta pitää parantaa ja muuttaa, mutta siihen ei hänen mielestään valtapuolueilla ja Rehnillä näytä olevan ideoita. Soinin silmissä nykymuotoinen EU alkaa olla tiensä päässä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme