Mainos
Mainos

Soini lupaa mittavat perustelut Portugali-tuen vastustamiselle

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini lupaa keskiviikkona mittavat perustelut Portugalin tukipaketin vastaiselle kannalleen. Hän sanoi perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksen yhteydessä, että tukijärjestelmä on toimimaton.

– Tämä ei ole mikään kyllä tai ei -asia. Tätä pitää pystyä perustelemaan paitsi suomalaisille, koko Euroopalle ja hyvässä lykyssä vielä Amerikkaan ja Aasiaankin, Soini sanoi.

Soini arvioi, että Kreikka ja Portugali ovat taas askeleen lähempänä velkasaneerausta. Hän ei halunnut ottaa kantaa siihen, pitäisikö Portugalia ylipäätään tukea.

– Alun perin oli niin, että Portugali ja Irlanti eivät edes tukea halunneet. Heidät jostain syystä siihen lähes pakotettiin. Kannattaa miettiä, ketä tässä pelastetaan.

Soini kiersi kysymyksen siitä, voivatko perussuomalaiset mennä samaan hallitukseen Portugalin tukipaketin kannattajien kanssa. Hänen mielestään on hallitustunnustelija Jyrki Kataisen (kok.) asia ottaa kantaa hallituspohjaan.

(MTV3 - STT)

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Seitsemän uutiset 7.5.2011)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme