Mainos
Mainos

Soini moitti vihreitä suvaitsemattomiksi

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvostelee vihreiden intoa järjestellä hallituspohjaa jo puolitoista vuotta ennen vaaleja.

- Vaalitulos ja kansan niissä ilmaisema tahto ei näytä entistä vaihtoehtopuoluetta kiinnostavan. Vihreillä on selvää halua toimia ajatuspoliisina, joka sanelee, mitä suomalaisessa yhteiskunnassa saa ajatella ja mitä mieltä olla, Soini arvioi kannanotossaan.

Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi sanoi eilen, että puolueella olisi vaikeuksia mennä samaan hallitukseen perussuomalaisten tai kristillisdemokraattien kanssa.

Soinin mielestä vihreät ovat muutenkin suvaitsemattomuuden vaarallisella tiellä. Ahdasmielisyydestä kertovat hänen mukaansa vihreiden naisten tutkintapyyntö kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-ahosta ja vaatimukset koulutuksesta kunnanvaltuutetuille perussuomalaisten vaalivoiton jälkeen.

Laturi ilmoitti tänään olevansa valmis keskustelemaan Soinin kanssa suvaitsevaisuudesta.

- Niin kauan kuin perussuomalaisten kannat maahanmuuttopolitiikasta ja esimerkiksi seksuaalivähemmistöjen oikeuksista ovat mitä ovat, en näe meillä yhteistyömahdollisuuksia.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme