Mainos
Mainos

Soini: Monet ovat riehaantuneet kunnolla salkkuvaihdosta

Perussuomalaisten puoluehallitus käsitteli ministeriasiaa sähköpostikokouksessaan iltapäivällä. Puheenjohtaja Timo Soinin mukaan nimi kerrotaan todennäköisesti huomenna.

Hän ei suoraan vastannut siihen, nimitetäänkö nyt vain uusi ministeri kulttuuri- urheilu- ja eurooppa-asioille vai onko edessä laajempi ministerikierrätys.

– Kaikkea nyt katsotaan, kaikessa rauhassa, Soini sanoi.

Kysymykseen siitä, oliko oikeusministerin salkun vaihto kulttuuri- ja urheilu- ja eurooppa-asioihin hyvä kauppa, Soini huomautti, että brexit-prosessi tekee salkusta painavan. Hän sanoi panneensa merkille, että perussuomalaisten tuleva salkku on herättänyt tunteita.

– Kun mediasta lukee, niin aika monet ovat siitä riehaantuneet oikein kunnolla.

Perussuomalaisten todennäköinen ehdokas kulttuuri- ja urheilu- ja eurooppaministeriksi on eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho. Hänellä on eduskuntaryhmässä vahvin kannatus puolueensa uudeksi puheenjohtajaksi, kun Soini vetäytyy tehtävästä kesäkuussa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme