Mainos
Mainos

Soini: Nyt käy ennakkoluuloille huonosti

Puolueiden puheenjohtajat saavat kutsua Huomenta Suomen puheenjohtajatenttiin rinnalleen haluamansa vieraan. Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kutsui vierelleen puolueensa kunnallisvaaliehdokkaan, kiinalaistaustaisen Belle Selene Xian.

– Perussuomalaisista sanotaan, ettei puolueessamme ole nuoria, koulutettuja naisia, joilla on maahanmuuttajatausta. Belle on Suomen kansalainen ja hän edustaa näitä kaikkia kolmea - nyt käy ennakkoluuloille huonosti, Soini sanoo.

Selene Xia kertookin jakavansa perussuomalaisten arvot.

– Perussuomalaisen puolueen arvot oikeudenmukaisuus, rehellisyys, työn ja yrittämisen kunnioittaminen ja tasa-arvo. Ne ovat samat arvot mitä itsekin ajan.

Soinin mielestä perussuomalaisten maine maahanmuuttajavastaisena puolueena on väärinkäsitys. Soini korostaa, että perussuomalaiset ajavat työperäistä maahanmuuttoa.

– Emme me ole vähemmän sivistyneitä kuin muutkaan. Kun perussuomalaisiin tutustuu, niin ennakkoluuloille käy huonosti. Minä olen iloinen maahanmuuttajaehdokkaistamme, Soini sanoo.

(MTV3)

Katso perussuomalaisten Timo Soinin ja Belle Selene Xian haastattelu: (Huomenta Suomi 19.10.2012)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot