Mainos
Mainos

Soini pääsystään talousvaarallisimpien listalle: En minä tahallani venettä keikuta

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ottaa tyynesti tiedon pääsystään amerikkalaislehden talousvaarallisten vaikuttajien listalle.

- Arvovaltaisessa seurassahan tässä ollaan, Soini sanoo MTV3:n haastattelussa.

Business Insider-lehti listasi 13 poliitikkoa tai muuta vaikuttajaa, jotka ovat lehden mielestä vaaraksi maailmantaloudelle. Soini löytyy sijalta seitsemän. Listan piikkipaikkaa pitää Saksan liittokansleri Angela Merkel.

- Olen koko ajan sanonut, että tämä tukipakettipolitiikka on väärää ja vahingollista politiikkaa.

Soini ei suinkaan koe olevansa mikään vaara maailman talousrakenteille. Hän sanoo haastattelussa olevansa pikemminkin henkilö, joka kertoo tukiruletin vaarat.

- Tämä on eräänlainen ketjukirjehuijaus, jossa veronmaksajat pistetään pankkiirien ja pörssipelureiden riskien kantajiksi. Se ei ole oikein, Soini toteaa.

Soini kertaa vielä, ettei suinkaan ole vaarallinen mies. Hän sanoo, ettei ole suinkaan lojaali Brysselille tai eu:lle, vaan äänestäjille. Soini povaa, että tukipakettipolitiikka tulee tuomaan Suomelle miljardilaskun.

- En minä tahallaan mitään venettä keikuta, mutta jos näen jotain väärää, sanon sen.

(MTV3)

Katso perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin haastattelu: (Huomenta Suomi 11.7.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme