Mainos
Mainos

Soini: Perussuomalaiset vakiinnuttanut kannatuksensa

Perussuomalaiset on vakiinnuttanut kannatuksensa, kun taas muiden puolueiden kannatus heilahtelee. Näin arvioi perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini puolueen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Jyväskylässä.

Soinin mukaan perussuomalaiset on kesän puoluekokouksen valintojen jälkeen vahva. Hänen mielestään vain puolue itse voi pilata mahdollisuutensa.

Soini laskee, että vuoden 2015 eduskuntavaaleissa pääministeripuolueeksi päästään 22 prosentin kannatuksella.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner esitteli Jyväskylässä puolueen budjettinäkemyksiä. Esityksessä vaadittiin muun muassa hallituksen yhteisöveropäätöksen avaamista ja yhteisöveron laskemista Ruotsin tasolle. Erotuksella voitaisiin tukea pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Ruohonen-Lerner esitti myös indeksitarkastusten tekemistä tuloverotukseen ja investointien aikaistamista homekoulujen ja -päiväkotien korjaamiseksi. Valtion budjetista löytyisi Ruohonen-Lernerin mielestä puolen miljardin euron edestä leikkauksia kehitysavusta ja suurten yritysten saamista tuista.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme