Mainos
Mainos

Soini ripittää Jungneria

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvostelee voimakkaasti SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungneria. Soini pitää Jungnerin vaatimuksia Jussi Halla-ahon suhteen huonosti harkittuina. Jungnerin mukaan Halla-ahon tulisi erota eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikalta.

— Norjassa tämä valtava murhenäytelmä on osattu käsitellä paremmin kuin Suomessa. Siellä ei kukaan poliitikko syyttele toista eikä käytä tätä sisäpoliittisena lyömäaseena mutta Mikael Jungner on valinnut toisin, Soini arvostelee Jungneria Radio Novan haastattelussa.

Soini korostaa, että valiokuntien puheenjohtajuudet on päätetty eduskunnassa yksimielisesti.

— Mikael Jungner ja sosiaalidemokraatit ovat olleet yksimielisesti valitsemassa Halla-ahoa puheenjohtajaksi ja minua ihmetyttää nyt kovasti mitä hän on tehnyt tämän valinnan ja tämän päivän välillä sellaista, joka tämän luottamuksen on syönyt, Soini kummastelee.

Halla-aho on saanut julkisuutta Norjan joukkosurmien jälkeen, koska veriteoista syytetty Anders Behring Breivik mainitsi hänet internetissä julkaisemassaan manifestissa..

Junger esitti vaatimuksensa Halla-ahon erosta ensimmäisenä Ilta-Sanomissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme