Mainos
Mainos

Soini: SDP otti järjen käteen

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini tulkitsee SDP:n tulleen perussuomalaisten linjalle huolestuessaan työperäisen maahanmuuton määrästä. Soini viittaa SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Eero Heinäluoman tämänpäiväiseen kannanottoon, jonka mukaan hallituksen arvio työperäisen maahanmuuton tarpeesta on yliarvioitu.

Soini katsoo SDP:n ottaneen nyt järjen käteen ja pitää tätä myönteisenä asiana. Hän ei kuitenkaan ole vielä täysin vakuuttunut demareiden vakaumuksen aitoudesta vaan uskoo, että SDP on maahanmuuttokriittisillä lausunnoilla hamuamassa perussuomalaisten ääniä.

Soini uskoo, että demareiden avauksessa on kuitenkin osittain kyse myös siitä, että maahanmuuttoon liittyvät ongelmat ovat nyt tulleet todellisiksi ja näkyviksi, joten muidenkin puolueiden on pakko ottaa niihin kantaa.

- Nyt puolueiden on pakko tiedostaa tosiasiat ja valita puolensa, Soini jyrähti perussuomalaisten puoluevaltuuston kevätkokouksessa Helsingissä.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme